Kies een type
Kies een gemeente

Woning
in Zottegem

€ 460.912,5

Architecturale parel met tuin en uniek vergezicht (6% BTW)

Verkoop onder 6% BTW mogelijk!

In het mooie Sint-Maria-Oudenhove treffen we deze halfopen bebouwing aan die werd ontworpen volgens industriële architectuur waar openheid, puurheid en lichtinval centraal staan. De 'blote' poutrellen, aluminium ramen en open dakvolumes versterken het industriële karakter.

Het gelijkvloers omvat een inkomhal met ingewerkte vestiairekast en gastentoilet, drie volwaardige slaapkamers, badkamer (met douche, ligbad en dubbel lavabomeubel) én centrale vide.

Op de eerste verdieping is de ruime woonkamer (46m²), hyperuitgeruste keuken, wasplaats/berging, tweede toilet en het terras dat toegang verleent tot de tuin. Boven de vide is er vanuit de woonkamer nog toegang via vaste trap naar een mezzanine die kan dienen als extra opslag of bureauruimte. De gigantische raampartijen zorgen voor een prachtige lichtinval binnen en een fenomenaal vergezicht naar buiten.

Overal is hoogrendementsbeglazing en vloerverwarming met actieve koeling via warmtepomp aanwezig.

De prijs van €460.912,50 omvat de vollédige afwerking inclusief tuinaanleg.

Enkele extra troeven op een rij: 
- De elektriciteit is conform
- Het EPC bedraagt E15 waardoor u gedurende 5 jaar 100% vrijstelling van onroerende voorheffign geniet 
- Overdekte parkeerplaats reeds met voorziening voor een auto-laadpunt 
- Ruime oprit voor twee extra wagens 
- Zonnepanelen 
- Centraal ventilatiesysteem type D 

Bent u getriggerd door deze fantastische woning waar licht en comfort centraal staan? Neem dan voor meer info en/of bezoek ter plaatse contact op via 052 20 24 40 of per mail naar [email protected].

Meer informatie
Woning in Zottegem
  • 3
  • 1
  • 348 m²
  • 175,27 m²

Gratis schatting?

Gratis en vrijblijvend advies over de verkoop of verhuur van je woning.

Schatting aanvragen
Gratis schatting

Penthouse
in Buggenhout

€ 399.000

LAATSTE APPARTEMENT TE KOOP: Residentie Het Burgerhuis is een voorbeeld van architectuur waarin respectvol werd omgegaan met het behoud van het Burgerhuis De Decker (dd 1876). Deze burgerwoning is in zijn geheel harmonisch geïntegreerd in een gloednieuw hedendaags architecturaal meesterwerk. De nieuwe ontwikkeling bevindt zich in de Varentstraat, op wandelafstand van het centrum van Opstal, met achteraan een geweldige zicht op de nabij gelegen velden. Dit project omvat 17 hedendaagse appartementen van verschillende types en oppervlakte. Dit penthouse heeft een complete make over gekregen met o.a. warmtepomp, zonnepanelen, vloerverwarming, upgrade van de keuken, badkamer, leefruimte en vloeren. het appartement is volledig geschilderd en zal u met zekerheid charmeren door zijn prachtige terrassen, waarvan het grootste zuid gericht is en beschikt over een berging. Het groene uitzicht van op het achtergelegen terras zal u zeker aangenaam verrassen. E-peil lager dan E 20 waardoor u 5 jaar lang géén onroerende voorheffing betaalt. Mogelijkheid tot aankoop aan 6% BTW ( onder voorwaarden). Voor alle info [email protected] .LAATSTE APPARTEMENT TE KOOP: Residentie Het Burgerhuis is een voorbeeld van architectuur waarin respectvol werd omgegaan met het behoud van het Burgerhuis De Decker (dd 1876). Deze burgerwoning is in zijn geheel harmonisch geïntegreerd in een gloednieuw hedendaags architecturaal meesterwerk. De nieuwe ontwikkeling bevindt zich in de Varentstraat, op wandelafstand van het centrum van Opstal, met achteraan een geweldige zicht op de nabij gelegen velden. Dit project omvat 17 hedendaagse appartementen van verschillende types en oppervlakte. Dit penthouse heeft een complete make over gekregen met o.a. warmtepomp, zonnepanelen, vloerverwarming, upgrade van de keuken, badkamer, leefruimte en vloeren. het appartement is volledig geschilderd en zal u met zekerheid charmeren door zijn prachtige terrassen, waarvan het grootste zuid gericht is en beschikt over een berging. Het groene uitzicht van op het achtergelegen terras zal u zeker aangenaam verrassen. E-peil lager dan E 20 waardoor u 5 jaar lang géén onroerende voorheffing betaalt. Mogelijkheid tot aankoop aan 6% BTW ( onder voorwaarden). Voor alle info [email protected] .  

Meer informatie
Penthouse in Buggenhout
  • 2
  • 1
  • 111,3 m²

Nog niet gevonden wat je zoekt?

Wij zoeken voor je!

Laat ons even weten wat je wensen zijn en dan krijg je van ons een mailtje zodra we iets vinden wat bij jou past.

Zoekwensen registreren

Gratis schatting